Bliv frivillig

Frivilligkoordinatorer:

På Struer Tracks #3 har du muligheden for at blive del af et frivilligt koordineringsteam. Her vil du få ansvar for et bestemt område samtidig med, at du får tilbudt gratis overnatning og forplejning og ikke mindst et spændende frivilligmiljø. Du har mulighed for at prøve kræfter med følgende områder: 

  • SoMe-rapoortering
  • Byrumsguides
  • Citydressing
  • Praktisk koordinering, planlægning, opgavefordeling
  • Værkformidling

Som frivillig koordinator får du altså ansvar for at koordinere frivilligindsatsen på et af disse områder. Du kommer til at refererer til / sparrer med Struer Tracks’ frivilligleder. 

Lokale frivillige:

På Struer Tracks søger vi frivillige, der kan agere som byambassadører, der kan være til stede i byrummet og fortælle om Struer og om værkerne på biennalen. Derudover har vi også brug for praktiske hænder til at hjælpe med at bygge værkerne op og tage dem ned igen, når festivalen er slut. Nogle af lydkunstværkerne kommer til at være på steder, hvor der er brug for opsyn, når der er åbnet. Det får vi også brug for hjælp til.

Frivillige på Struer Tracks vil naturligvis få gratis adgang til de få events, som ellers koster penge. Der vil blive arrangeret en frivillig-middag, møde med kunstnere mm., således det bliver en berigende og spændende oplevelse at være en del af Struer Tracks 2021.

Få en praktikplads på en international biennale for lydkunst

Vi kan tilbyde en sommer i lydens tegn i et internationalt kunstnermiljø. Du vil indgå i de daglige arbejdsopgaver, men du får også mulighed for at være tovholder på specifikke events. Du kan foretage rundvisninger, stå for workshops (under festivalen eller i skoletjenesten op til festivalen), lave SoMe reportager og artikler eller stå for et arrangement, fx kan du være med til at skabe vores tilstedeværelse på Kulturmødet Mors. 

Interesseret? Udfyld dine kontaktoplysninger. Vi tager kontakt med dig